söndag 30 juni 2013

Det var ett tag sen....

jag bloggade, inte kan jag skylla på ont om tid men det handlar om att disponera tiden rätt och inte bara göra annat. Det händer saker hela tiden, helgen före midsommar var det QoL-träff som Brita anordnade här i Luleå, jättekul och mycket inspiration fick jag med mig hem. Lika roligt som förra året! : )) Jag har ju gett mig den på att sy något i stil med American Beauty, det blev fyra små block och jag kommer att sy fler till en liten kvilt, dessa block är så härliga när man får till det. Jag köpte en bok från Quilterian med väldigt bra instruktioner på olika kompassrosor att sy och hur man designar egna stjärnor, det blir nog något snart.

Visst syr jag, nu kviltar jag ett mystäcke till mitt barnbarn. Det är roligt att kvilta nu när jag kommit på hur man gör, inte blir det som Leah Days fina arbeten det blir min egen designade kviltning. Jag kan inte göra allt på en dag det blir för ansträngande för axlarna men nu är den halvfärdig och i morgon kanske den blir klar.
Här är bilder på avslutade små arbeten:

Jag behöver grytlappar i stugan : ))

En ny sommarlöpare ville jag ha i köket.

Jag funderar om jag skulle vara med i Mugg-matte-rally utlottningen som nu finns på Lappat o Klart
och hennes andra utlottning av 2½ inch kvadrater, undrar hur lång tid man har på sig att sy och lotta ut? Jag är väldigt sugen på att delta i lotterierna, det är bara att göra det!!! Det löser sig om jag skulle vinna. Man måste ju ta chansen, min bror och hans fru vann två cyklar och 10.000 kr var i Postkodlotteriet! Det är ju ett bra exempel.
Det blev väl rätt med den här länken, jag har klickat på den och då fungerade det.

Vi åt vår midsommarbuffe på bron över Åbyälven, tyvärr har skaran med människor minskat men vi som var där hade jättetrevligt till det blev för kallt då flyttade vi in på grannens altan med sol och värme. Vi är fler som gillar Elvis-prylar:Midsommarnatten

Nu ska jag se om länken fungerar, Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Så härligt sommaraktiga tyger Du använt i Din löpare, tycker jag. Och Dina grytlappar med Elvis på är ju jättehäftiga!

    Dollandesign

    SvaraRadera