fredag 2 augusti 2013

Vad gjorde jag egentligen juli månad?

Juli månad bara gick medan jag sysslade med annat. Visst har jag sytt men jag hann inte göra klart till semesterresan, det kommer att bli klart nu när augusti pågår och jag inte har så mycket annat att göra.
Jag var till Malmö med min son, sambo och barnbarn, vi var på utflykter med en systerson och hans sambo runt om i södra Skåne och badade utanför Falsterbo, men fy vad kallt vattnet var. Vi var även till Köpenhamn på Tivoli det var väldigt varmt och mycket folk men vi åkte några roliga saker innan köerna blev alltför långa. Malmö är en trevlig stad med många sevärdheter och god mat.: ))
Efter några dagar reste sonen med familj till Uppsala-trakten och besökte sina kompisar och jag åkte till min bror o hans fru i Hässleholm.
Vi åkte runt i norra Skåne i sommarvärmen, tog med fika och åt lunch på ett matställe utanför Älmhult. Jag skulle besöka en tygaffär i Älmhult och vi hade kollat att det var öppet på lördag men ack så besviken jag blev, på dörren till butiken var en skylt som sa att det var lördags-stängt. : ( Jag hittade butiken på FB och skickade ett meddelande till ägaren att hon skulle uppdatera sin hemsida när hon ändrar öppettiderna.


Biblioteksruinen i skogen vid Hovdala slott i Hässleholm

Så här skulle byggnaden se ut men tyvärr blev den inte färdig.

På väg från Hovdala slott, Hässleholm i fjärran.

Lunch nära Älmhult

Efter en varm dag i Köpenhamn tog vi en fikapaus Västra hamnen i Malmö före återresa till Hässleholm.

Jag var borta i 10 dagar och när jag kom hem väntade en av mina systrar med make. Det är alltid roligt när man får besök, tyvärr går tiden alldeles för fort.
Visst har jag annat att göra än att sy, jag vågar inte ta med mig symaskinen till fritidshuset det skulle inte bli mycket annat gjort än att sy.Idag har jag gjort snyggt med trimmern runt huset och andra ställen, det tog hela dagen. I morgon ska jag till Arvidsjaur och shoppa loss, det ska finnas en tygbutik där också vi får se om den är öppen.
På eftermiddagen ska jag inviga den nyinköpta klyven, det finns massor med tjocka vedträn som måste klyvas och det klarar jag inte med en yxa.
Hej så länge! : ))))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar