fredag 19 april 2013

Ett par UFOn är klara!

Det har verkligen varit ett riktigt vårväder nu i ett par veckor, flera plusgrader dygnet runt och en hel del sol och till slut kom det omtalade regnet och blåsten. Snöhögarna blivit mindre men ännu är det mycket kvar innan allt är borta, kanske om en månad om det här vädret håller i sig.
Den här månaden har det inte blivit mycket sytt, ett par ufon har jag klarat av och det känns väldigt bra när ufo-högen minskar.

Mikael Svensson hade kurs i paperpiecing vi sydde en Kompassros, augusti 2012 på Quilterian, äntligen är den färdig:
UFO nr 1: Kompassros

När jag var till Quilterian och hade handlat färdigt, på väg ut HOPPADE detta tyg ur hyllan, naturligtvis måste jag köpa detta läckra tyg och klappa på då och då tills jag vet vad det ska bli.

UFO nr 2: Convergence - Brita på Quilterian höll i sylördagen för oss i Makalösa februari 2012.

Visst finns det fler ufon men dom får vara ett tag till. Nu vill jag sy något nytt, ja jag har startat redan med ett nytt projekt det kommer bild när den är klar.
Nu åter till symaskin, Hej Svejs!

2 kommentarer:

 1. Kompassrosen är så jättefin, tycker jag. Du valde dessutom färger som faller mig i smaken. Och Convergencemönstret ser så häftigt ut!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Oj vad fin!! Kompassrosen är så läcker!
  Vad du har varit flitig med dina ufon. Här är sytorka, med så småningom så ska det väl finnas tid och inspiration här också.
  Våren är iallafall på stark frammarsch.

  Trevlig helg!
  Ha det gott, kram till dej.

  SvaraRadera