onsdag 12 december 2012

Vad gör jag kl 12.12 idag?

Jag står förmodligen vid spisen eftersom jag har malt renkött till köttbullar som kommer att ätas under jul, det mesta alltså, jag måste få lov att smaka idag när allt är klart.
I går postade jag julkorten som jag sytt till ett byte på QoL-listan, det kändes jätteskönt att ha den uppgiften klar, bilder kan jag inte visa just nu men dom kommer. Jag håller också på med ett litet hemligt jul-projekt till den godaste lille unge mannen, det blir snart klart. Mystäcket som han skulle få för två år sedan är fortfarande under arbete, måste klura ut hur blocken ska skäras ut och sättas ihop innan han har blivit vuxen.
Paperpiecing är ett roligt sätt att sy små quiltar som minitavlor ock liknande, det finns så bra tips här på nätet, de går fort att sy, även större projekt blir fina.
Helgen som var befann jag mig i tygriket! Åååh vilka tyger som fanns bl a på Skroten i Skene, jag gick flera varv och handlade några vackra tyger till ett bra pris. Trist att tiden går så fort när jag äntligen har kommit mig iväg till mina systrar, det är alltid så mycket att prata om när vi inte träffas så ofta, det finns ju telefon men det är inte detsamma.
Tiden går, jag får lov att sluta nu och göra det som ska göras idag.
Hej då!

1 kommentar:

  1. hejsan,
    och idag kom dom till min låda... dina fina julkort. Visst är det skoj att sy kort, man törs ju chansa lite för det är ju ingen större kostnad om det nu skulle gå åt skogen.

    Ha det gott, kram!

    SvaraRadera