lördag 25 februari 2012

Dagens känsla

Detta kan man kalla dagens känsla, solen skiner från en klarblå himmel snön är alldeles kritvit, inte ett skoterspår så långt ögat kan nå.
Ja den känslan varar så länge som det tar att skotta fram ytterdörren och bron från hela vinterns snö, sen iväg till ladan för att skotta fram den dörren och starta skotern för att köra för första gången denna vinter. Isak är på väg till ladan i djupsnön, jag ropar tillbaka honom och ber att han väntar till pappa (Tobias) kommer med skotern. Naturligtvis måsta fadern köra några varv ut på gärdan och "trampa" till en stig så att vi kan gå på utedasset.
Väntan känns lång för en 3-åring men tillslut kommer pappa och dom kör en lång lång sväng runt gärdan och runt huset. Naturligtvis måste man köra fast också, då hjälper Isak till med att trampa ner snön och lyfta i skotern. Till slut kommer dom iväg igen och  då är lyckan gjord för den lille.
En trött liten man somnar snabbt i bilen, vi hinner knappt svänga ut på Långselvägen så sover han.


Det här är en speciell känlsa för stora damen Signe som är redo denna dag att gå på genrepet av Melodifestivalen i Malmö med sin farmor Ann-Margret. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar