måndag 9 september 2013

Quilt-Rallyt och annat

Quilt-Rallyt som pågick torsdag - söndag förra veckan är nu över. Den enda butik i Norrbotten som anslutit sig till rallyt var Quilterian, Storheden city i Luleå, förresten så var det den enda butiken norr om Gävle!! 
Jag besökte Quilterian i torsdags då Eva Malmquist visade needleturn applikationer. En del inköp blev det av sånt jag behöver nu och längre fram.
Lördag ville jag också vara på plats när Viktoria Dalblad visade sina fantastiska hattar. Wow vilka kreationer hon hade sytt! Viktoria och Brita


 Det är är bara några av Viktorias hattar, Brita är modell.

 Snart ska jag börja med tåg-tyget, en förvaring.

Jag har sytt mina första Pytte-täcken, det är väldigt roligt och det blir fler framöver.

Till vecka ska vi samla ihop det som är sytt i vår grupp Makalösa, överlämning till Neontalavdelningen Sunderby sjukhus gör vi snart.

Juni-augusti hade Fusklapparna utställning i Landstingshuset här i Luleå, jag var dit och beundrade deras arbeten vid ett flertal tillfällen tillsammans med vänner. När man skrev in sitt namn kunde man ha tur och vinna något - jag hade den turen och vann en väggbonad som man kan  stoppa in julkort i. Den kommer att bli jättesnygg på min lilla vägg! Bilden kommer senare.1 kommentar: