tisdag 27 november 2012

Jag köpte en ny "linjal"

Jag råkade klicka in en  video på You Tube där man använde en linjal-mall som heter CGRKA3,  det blev ett spännande möster med rutor, såg inte alls svårt ut att få ihop. Jag tyckte att det såg väldigt fint ut och sagt o gjort så beställde jag en sån där "linjal". Den har blivit liggande ett tag men så tänkte jag sy en ny nessesär, plockade fram lämpliga tyger och läste instruktionerna och kollade in bilderna och videon - lätt som en plätt trodde jag -  skar ut ett antal rutor, sydde ihop enligt  beskrivningen men det blev inte som på bilden!
Jag skar ut nya rutor och sydde ihop igen, sprättade och sydde ihop ett antal gånger men jag får inte till det som på bilden!
Nu har jag sprättat allt och lagt upp alla bitarna och zigzackat fast dem på en tygbit, för jag har bestämt mig att det ska bli en nessesär av dessa lappar! Jag får testa denna "linjal" igen vid ett senare tillfälle.
Nu är det roligt att sy trots missen med den nya linjalen, jag har massor av projekt på gång och det är bara att sy, sy, sy så länge "ilet" finns för tiden har jag.
Bilder hade jag tänkt lägga in här på bloggen och dom kommer! Nu är det TV-dags en stund sen väntar sängen.
Godnatt!

1 kommentar:

  1. Blir lite nyfiken på din nya linjal... Visa en bild på den också så småningom:))
    Lycka till med fortsatt sömnad i ilet.

    Kram
    Anne- Marlen

    SvaraRadera