onsdag 24 februari 2016

Sydda projekt och 10 st UFOn.

Jag har plockat fram mina UFOn från garderoben och funderar hur ska jag komma till målet att de ska bli färdiga. Med all säkerhet kommer de flesta att bli klara nån gång men tro inte att jag bara påbörjar nya projekt utan att avsluta, nej många små roliga saker blir klara kolla in här:

Egentligen är husvagnskuddarna lite hemliga men jag tror att dessa personer inte läser min blogg därför får ni se.

Framsidan 

Och baksidan av husvagnskudde nr 1.

Min skrivande brorsdotter fick ett bokskydd, praktiskt att ha i väskan när hon pendlar till sitt arbete.

Det är roligt att använda scraps och Quilt As You Go.

Däremellan fick jag inspiration att sticka en disktrasa som Lappat och klart delade med sig av länken Hildurs barnbarn, en disktrasa för varje månad och jag valde april månads disktrasa Alma.
Ett roligt och avkopplande handarbete framför TVn, får se om det blir någon fler.

Det är populärt med husvagn så det blev en kudde till, ägaren fyller år senare i vår.
Jag har kvar av detta coola biltyg som jag ska använda till en av mina kuddar.

Nu frihandskviltar jag en liten myskvilt, lite otympligt att hantera i symaskin men jag fortsätter att brottas med den till all är klart. Jag skulle kunna kalla denna quilt för ett UFO men den har legat i garderoben så att den skulle "mogna". 😄
Nu till symaskinen! Hej så länge!





söndag 14 februari 2016

Valentin har namnsdag idag.

Det är ett tag sen jag bloggade men som sagt var "Tiden pågår medans vi sysslar med annat". Lite har jag handarbetat och ibland blir det "mera snack och lite verkstad" nu har inspirationen återkommit.
Jag missade att visa Isaks julbonad som blev klar efter jul och då finns den att hängas upp detta år. Det är från samma bit med flera olika julmotiv som jag sydde AtticWindows före jul.
Tänkte fylla i med fler sydda saker men det är massor av störande byggljud från grannen, jag tror att han tänker bygga om hela lägenheten. 
Valentinhälsningar till er alla! Från ett snöfyllt Luleå!