lördag 31 december 2011

Nyårsafton är det, förväntningarna för 2012 är ganska höga. Kommer jag att sluta röka helt? Mina intentioner är att jag ska klara det, kan andra så kan ju jag, det gäller att inte köpa cigaretter! Jag kan ju stoppa 25 spänn i en burk varje dag till jag har slut på snuslagret och då kanske jag börjar att avvänja mig med snuset om jag inte har fastnat totalt i den drogen.
Gott slut på det gamla året och ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2012!

torsdag 29 december 2011

Att fålla med svart tråd på svart tyg är ganska besvärligt, ok om man inte ser så bra när jobbet är klart. Men nu har jag fållat en fjärdedel av "fruktsalladen". :))

onsdag 28 december 2011

Jag hade tänkt fålla "fruktsalladen" ikväll men av det blev det intet. Ibland blir det "mycke snack och lite verkstad", jag kanske kommer igång imorgon kväll vem vet. Det viktiga är att komma igång med det jag helst vill göra. Det ingår tråkiga moment i det som är roligt innan ett arbete blir helt klart, det bästa är att jag blir jättenöjd när allt är färdigt.

söndag 25 december 2011

Juldagen är det idag, skönt att julen är över, nu kan jag verkligen njuta av JUL! Jag kanske ska passa på att pynta färdigt nu innan Isak kommer med sina föräldrar.
Sagt ur en barnamun när han vaknade på julaftons morgon och ser den klädda julgranen där det ligger massor av paket: Isak fyller år, Isak fyller år!
Eller när det bultar hårt på ytterdörren julafons kväll, öppnar dörren och säger väldigt glad och upprymd: Tomten, Tomten, pappa (med svag röst).
Eller när tomten har delat ut julklapparna färdigt och gått, och pappa kommer tillbaka efter att ha köpt Aftonbladet i kiosken, måste ju far i huset fråga hur det gick med tomten: Isak svarar: Tomten det är DU pappa!

söndag 18 december 2011

Nu har jag fixat och donat med denna blogg så den ser bättre ut, fler foton kommer så småningom på allt som jag sytt, det är inte så mycket men det blir roligt att lägga in dem.

Söndag 18 dec 2011

Nu snöar det, säkert halt under nysnön.Ta det försiktigt! Använd broddar!
Jag undrar om jag har fått till denna blog, har nu suttit i ca en timme och gått igenom inställningarna, hoppas att det fungerar.

lördag 17 december 2011

Lördag 17 december 2011

Nu är det redan lördag em, har varit i tvättstugan från kl 11 och hann köra fem maskiner, torka, vika och fylla byrån och linneskåpet med ren tvätt. Det känns skönt att ha det gjort men det samlas på en gång. Jag längtar till jag kan köpa en tvättmaskin, tänkte rusta badrummet först.
Egentligen skulle jag vilja sätta igång med ett syprojekt, julduken som jag påbörjade hos Brita för ca 3 veckor sedan, jag gjorde fel och måste antigen riva upp det mesta eller skära nya bitar och sy från början. I torsdags fick jag mina tyger från Lappe-lisa och hjärnan är i fullt tankearbete hur det ska se ut.
Nu ska jag laga middag. Hej då!